Najdlhšie vlasy na svete: Asha má hrivu dlhú 6,5 metra!

47-ročná Asha z Clermontu na Floride je v tomto smere určite rekordmankou. Jej vlasy sú dlhé 6 a pol metra a vážia neuveriteľných 4,5 kilogramu. Aj napriek značným problémom a komplikáciám, ktoré jej dlhá hriva spôsobuje, Asha nožničky nechce ani vidieť.



Cover Hair pokryje a zhustí Vašu súčasnú vlasovú pokrývku hlavy, čím vytvorí prirodzenú, hustú a rýchlu vlasovú pokrývku.

"Čierna Rapunzel" (podľa známej kreslenej dlhovlásky) je na svojich pestovaných dredoch doslova závislá. Varovania lekárov, že ťažké vlasy jej môžu poškodiť krk a chrbticu, Asha vytvrvalo ignoruje. Radšej sa sústreďuje na pestovanie svojej pýchy. Viete si niekto predstaviť život s takýmito dlhými vlasmi? Ja osobne nie ! Aj preto sa strihám každý druhý víkend. :) Samozrejme takmer každé dievča/žena chce dlhé a husté vlasy ale až takéto?!

Za mesiac minie 24 fliaš šampónov

Na takmer päťkilovú hrivu vraj mesačne minie až 24 fliaš šampónov. " Sú ako moje dieťa, moja láska," rozplýva sa nad svojou korunou krásy Asha, "musím sa preto o ne príkladne starať."
Podľa psychológov nie je Ashina závislosť od vlastných vlasov ničím výnimočným. Ľudia, ktorí sú emocionálne nevyrovnaní, alebo im v živote niečo chýba, sa často upnú na nejakú vec. Stretli sa vraj už aj s posadnutosťou od sušiča vlasov, jedenia toaletného papiera, či umývacieho prostriedku.






Čítaj ďalej : 


Tieto desivé zábery zobrazujú užívateľa heroínu, kokaínu, oxykodónu a metamfetamínu v rôznych štádiách závislosti. Kým z "pred" fotografií na vás zazerajú zdravie a relatívne šťastní ľudia, "po" zábery ukazujú tie isté tváre ale akoby boli minimálne o 40 rokov starší !!





Horoskop na rok 2k14 !