Seriál PRIATELIA a herci po 15 rokoch. Zmenili sa a čo robia?

Prednedávnom sme vám ukázali Krok za krokom po 15 rokoch  a teraz tu máme najznámejši serial PRIATELIA ktorý sa stali najpopulárnejším seriálom sveta a ovládol celý svet. V rôznych kútoch sveta sa tento seriál vysielal od roku 1994 desať rokov, počas ktorých vznikali nové série a ich reprízy sa vysielajú dodnes. Partia šiestich kamarátov spolu prežívala všetky situácie života, od tých najväčších trapasov až po peripetie v láske. Dnes sa spoločne pozrieme sa na to, ako sa herci zmenili od konca nakrúcania populárneho sitkomu a čo momentálne robia.

Kňažko prezidentom? Čo vy na to?

Kňažko Povedal  v prezidentskej predvolebnej diskusii v Tv, kde sa stretol s Ficom, Andrejom Kiskom, Radoslavom Procházkom a Pavlom Hrušovským.......

Pozor ! Nová Rumunska mafia kradne mladé dievčatá na SK

UPOZORNENIE ! ! !
Preposielam . . . .
Čaute, presne toto mi včera Marek rozprával, že sa to deje a niektorí jeho "kámoši" už poznajú aj pár prípadov.

Miley masturbuje v najnovšom videoklipe!

Zatiaľ čo v poslednom klipe k pesničke Wrecking ball šokovala Miley  nezmyselným olizovanim búracieho Kladivá a nahou jazdou na demolačnej guľe, sa rozhodla speváčka zájsť ešte o Kúsok ďalej. K masturbácii.
Veď napokon posúďte sami a spravte si vlastný názor :)

10 Najčastejších príčin úmrtí!

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) zozbierala všetky dostupné informácie a údaje od roku 2000 až 2011 a zostavila rebríček najčastejších príčin úmrtí vo svete za posledné obdobie. Pozrite, ktoré zdravotné problémy a choroby dnes zabíjajú ľudí najviac.

V Plechovke našiel mŕtvu myš! ( video)

 Vo videu vidíte muža vyhlasovať , že našiel mŕtvu myš vo svojej plechovke Monster energy drinku . Avšak je to len čiastočná pravda . Pán Vitaliy Sulzhik , 19 ročný muž z Federal Way, Washington , oznámil , že našiel mŕtvu myš na dne svojho Monster Energy drinku .

Krok za krokom po 15 rokoch?

Tento seriál si asi pamätáme všetci, osudy tejto rodinky nás sprevádzali niekoľko rokov. Každý z nás si medzi nimi našiel svojho obľúbeného hrdinu a istotne i niekoho, kto mu pripomínal kúsok vlastného života alebo povahy. Práve tento kľúč, ktorý spájal rôzne charaktery, bol tak úspešný a razom sa stal blízky širokému spektru divákov. Od poslednej klapky však už ubehlo dosť veľa času a aj samotní herci mali dosť priestoru na to, aby zo seba zotreli nálepky podľa postáv tohto seriálu a rozbehli nové kariéry a ako dopadli? Ved si prečítajte!  ( pre zväčšenie klikni na foto) 

70 ročný kulturista ( video )

Tak čo poviete ? 70 ročný kulturista? Je to možné? Ja si myslím že áno treba len.... a už nepoviem nič radšej si pozrite video aj zo slovenskými titulkami :) a potom si povedzte ´´je to možne?´´ Určite áno!

Mestá duchov: 5 najzaujímavejších opustených miest

O niektorých miestach sa hovorí, že sú rozprávkovo krásne. O niektorých, že je to miesto duchov. Prichystal som pre vás 5 najzaujímavejších opustených miest na svete ktoré si môžte pozrieť na obrázkoch a prečítať čo sa stalo. 
Ktoré miesto by ste chceli navštíviť? Ja určite Yashima ( Japonsko ) ale určite aj najznámejšie Pripjať !

Je to možné? RollGolf ? Gúlacie auto?



Holanďania majú určite zmysel pre humor. Zostrojiť roll golf? Dobrý nápad ! Na slovenské cesty akurát . Pozrite si video a posúďte sami .