Slovensko-Americky raper ! Toto tu ešte nebolo!



Tak a dosť! Ďalší Slovenský objav no tentoraz AMERICKO-SLOVENSKY Raper ! 

Playmate nastavila zadoček na golfový odpal a čo sa stalo nikto nečakal! + video,foto


Zo zábavy kruté bolesti a opletačky! Hoci Elizabeth Dickson (28) má tú česť pravidelne pózovať pre najznámejší pánsky magazín, priveľa sedliackeho rozumu jej príroda zrejme nenadelila. Známa playmate sa totiž nechala nahovoriť, aby svoj zadoček nastavila pre odpálenie golfovej loptičky. A čo po odpale loptičky ? Niečo odstrašujúce na celej polovici pozadia a poriadne mastná žaloba!

Kristína z Prievidze je závislá od Fica



Jej rovesníci sa zabávajú na diskotékach a obdivujú hercov a spevákov. Kristína Králiková (17) z Prievidze sleduje politické relácie v televízii a jej idolom je premiér Robert Fico. Sníva o tom, ako jej raz politik podá ruku a stane sa jej straníckym šéfom.

Herci z filmu Prci, Prci, Prcičky po 14 rokoch




Hoci nie každý bol americkou komédiou (American Pie)  Prci, prci, prcičky nadšený, malo to svoje pozitívum. Ak sa rodičia nechceli so svojimi ratolesťami v tínedžerskom veku rozprávať o sexe, stačilo im pustiť film. Ten je dodnes pre puberťákov akousi príručkou. Názvy ako napríklad : Jablkový koláč, MCPB a "Tehdy na hudobním táboře..." ktore sa používajú dodnes  sa stali doslova kultom. Tvorcovia sa tak rozhodli nakrútiť ešte tri pokračovania.  Od nakrútenia prvého filmu prešlo 14 rokov. Pozrite sa, ako sa zmenili jeho hlavní hrdinovia. 

5 extrémne upravených ľudí + foto

Zdravím, tak teraz vám prinášam zoznam 5 extrémne upravených ľudí. Je to podla vás pekné? alebo naopak nechutné ? Jedno je samozrejme niektorým ľudom sa to musí určite páčiť inak by so svojim telom nespravili takéto veci. Je podľa vás normálne nehať si zdeformovať tvár alebo si nehať potetovať komplet celé telo? 
Či je alebo nieje títo ľudia s tým problém nemajú . Koniec koncom presvedčte sa sami. :) 

Nová slovenska zoznamka ?


Chceš si nájsť partnera/partnerku a nedarí sa ? Na slovensku vzniklá nová , takzvaná inkognito chat zoznamka. Samozrejme nieje to len taka hocijaká. Je úplne bez registrácie a ďalších zbytočných vypisovaní prezývky a pod. takže nevieš s kým si píšeš. Samozrejme pri hľadaní partnera/partnerky môžeš zvoliť inkognito chat alebo máš na výber aj video chat . Je to najväčší náhodný slovenský chat ktorý tu kedy bol. A na záver vám len prajem príjemné chat-ovanie a kopu nových priateľských a poprípade aj krajších vzťahov !  www.inkognito.sk

Miley Cyrus odštartovala turné. Pozrite si, ako sa pretŕča na pódiu! (video)

Miley Cyrus odhodila všetky zábrany a svojim fanúšikom naplno ukazalá svoj súčasný imidž. Turné k albumu Bangerz, ktoré odštartovalo koncom minulého týždňa, je  plné roztiahnutých nôh, vyplazených jazykov a dotykov v rozkroku. + video na konci článku ! 

Mega lego stavby (foto)

Radi ste stavali vecičky z lego stavebnice ? Asi každý sme ako deti mali doma túto stavebnicu. No pre niektorých sa to stála závislosť a nevedia s tým prestať doteraz. No však namiesto používania a budovania podla návodov priložených v baleniach, niektorý začali viac experimentovať a z malých stavieb vznikli ozrutné a dokonalo sa podobajúce stavby.  

Ako vystrašiť priateľku? (video)

Máte aj vy sem tam nervy na partnerku? To je asi samozrejme v každom vzťahu. Vzťah bez občasného pohádania  asi ani nieje vzťah, ale ako to riešite vy? Lebo títo chlapci sa s tým určite nemaznali veď pozrite si video a posúďte sami.

Výsledky Volieb! Druhé kolo R.FICO Vs. A.Kiska







 Takže prvé kolo dopadlo pravdepodobne tak ako každý očakával. Druhe kolo pre A.Kisku (na pravo) ? alebo R.Fica (na ľavo) ?