Moderátor Sajfa Ficovi: Máte hlavu ako kýbeľ!

Moderátor Fun rádia Martin "Sajfa" Cifra je známy svojou úprimnosťou, otvorenosťou a svojským humorom. V pripravovanej relácii sa chystá vyspovedať všetkých prezidentských kandidátov.
Pozrite sa a posúďte sami ! :) Sajfa Vs R. Fico ..

10 rád ako schudnúť :)

Ak sa chcete dozvedieť, ako schudnúť, potom ste tu správne. Zhromaždili sme pre vás rady, ako schudnúť zdravým spôsobom, bez toho aby ste sa uchyľovali k nezdravému stravovaniu, alebo užívali rôzne produktové výstrelky na chudnutie. :)



Medzinárodný deň žien! Prajeme Všetko naj :)

Nápad oslavovať Medzinárodný deň žien vznikol na Medzinárodnej ženskej konferencii v roku 1910, ktorá sa konala v Kodani. Ako dátum tohto sviatku určili 8. marec na počesť veľkého štrajku 40 000 newyorkských krajčírok z textilných tovární, ktorý sa konal v roku 1908. Tieto bojovali za zrušenie desaťhodinového pracovného času, proti nízkym mzdám a zlým pracovným podmienkam.


Škoda Vision C detailne !

Než sa však pozrieme do kabíny , znovu sa pozrime na exteriér . Počas slávnostnej premiéry Škoda zmienila celý rad skôr neznámych detailov . Vieme tak , že ona výrazná bočná línia bola pomenovaná Tornádo a tvar zadného bočného okna dizajnéri Škody označili ako plutva . Prvýkrát bol pritom tento prvok predstavený na Octaviu tretej generácie . Celková silueta vozidla má evokovať rýchlosť , dynamický dojem majú umocniť bezrámové dvere .

Nechty si nestrihala 19 rokov!

Jej nechty dokopy merajú viac ako šesť metrov! Rástli jej neuveriteľných 19 rokov a vďaka nim je držiteľkou svetového rekordu!!
Extravagantná americká speváčka Chris Walton z Las Vegas má podľa Guinnessovej knihy rekordov najdlhšie nechty na svete. Nechty na ľavej ruke merajú celkom 3,09 metra, na pravej 2,92 metra. Chris si ich už 19 rokov starostlivo pestuje. Preto ju nazývajú "Nechtová vojvodkyňa".

Video: Najväčšie číro na svete

Japonský módny dizajnér Kazuhiro Watanabe je aktuálnym držiteľom svetového rekordu za najväčšie číro. Účes vysoký jeden meter a 13 centimentrov ho stál síce veľa námahy, ale o to radšej sa ním pochválil pred celým svetom .... čitaj dalej...