V Plechovke našiel mŕtvu myš! ( video)

 Vo videu vidíte muža vyhlasovať , že našiel mŕtvu myš vo svojej plechovke Monster energy drinku . Avšak je to len čiastočná pravda . Pán Vitaliy Sulzhik , 19 ročný muž z Federal Way, Washington , oznámil , že našiel mŕtvu myš na dne svojho Monster Energy drinku .
Povedal Sulzhik:  "po vypití , som cítil že plechovka nebola prázdna" . Takže , keď sa zadíval do plechovky , povedal ,že videl chvost myši , a keď ju rozrezal , bol prekvapený , že vidí celú mŕtvu myš vnútri . Sulzhik tvrdí , že zvracal všade po tom , čo uvidel vo svojej plechovke.

 Reed Yurchak  právnika Sulzhika  poslal plechovku na sériu súdnych testov na MDE Inc , laboratória Seattle -  Testy ukázali , že smrť myší nebola spojená so žiadnym druhom traumy alebo jedu ,
 čo naznačuje , že myš nemohla byť zavedená v plechovke niekým . Pán Sulzhik vyhlasoval , že on nebol schopný piť z plechovky od tohto objavu. Podali žalobu proti Hansen nápoje tvorcov  Monster energy drinku a vyhlasoval  , že chce primeranú náhradu za fyzické a emocionálne škody .

Spoločnosť v mene Monster  odpovedala verejným vyhlásením, že pán Sulzhik vypil časť svojho energy drinku a potom nehaľ svoju plechovku otvorenú a bez dozoru niekoľko hodín v aute , čo je dostatok času pre malé myši zaliezť do plechovky .Sulzhik sa vrátil neskôr, dopil a následne našiel myš vnútri plechovky . Spoločnosť tiež uviedla , že v prípade , že myš by bola zavedená do plechovky v čase výroby , myš by sa rozložila  a po smrti by nápoj  nemal tu pravú chuť od prvého dúšku .


Čítaj Ďalej