Ideme voliť KISKU ?






Neúspešný uchádzač o post hlavy štátu Milan Kňažko bude v druhom kole prezidentských volieb voliť Andreja Kisku. Uviedol to vo vyhlásení, ktoré poskytol médiám. "Nie je treba pochybovať o tom, že znovu ide o veľa," tvrdí.


Kňažko vo vyhlásení vysvetlil aj svoju neúčasť na avizovanej spoločnej tlačovej besede s Kiskom a Radoslavom Procházkom, ktorá sa uskutočnila v utorok. "Bol som požiadaný pánom Kiskom, či sa pripojím k verejnému vyhláseniu, aby sme podporili občanov našej krajiny, aby sa zúčastnili na týchto voľbách. Moje stanovisko v tomto duchu, ale aj v duchu mojich doterajších vyhlásení som verejnosti aj pánovi Kiskovi dal a požiadal všetkých občanov, aby využili právo voliť a zúčastnili sa na demokratických voľbách prezidenta," hovorí Kňažko. Všetky jeho vyhlásenia, ktoré vo svojej doterajšej kampani dal, platia a Kňažko si za nimi stojí.

Spoločná tlačová beseda Andreja Kisku, Radoslava Procházku a Milana Kňažka sa v utorok nakoniec neuskutočnila tak, ako ju naplánovali. Kňažko na tlačovku neprišiel a Procházka sa obmedzil len na výzvu voličom, aby prišli voliť.
No ako to vyzerá? Koho pôjdeme voliť? A vlastne keď sa tam dostane jeden alebo druhý čo sa zmení?Aké právomoci ma Prezident SR ? 
A samozrejme isť voliť by mal isť každý !! Je to naša občianska povinnosť :) 

Čítaj ďalej :







*TOP*