Je toto nejblbější kerka na svete ? Mladý Nór si nechal na ruku vytetovať účtenku od McDonald


Je to zaplatená reklama ? Virál ? Stávka ? ....

Osemnásťročný Nór Stian Ytterdahl sa pochválil naozaj netradičným tetovaním , o ktorom sa teraz celý internet prie, či je to nejblbější kerka na svet a čo to má , preboha , znamenať . Mladík si totiž nechal na ruku vytetovať svoju účtenku z  Mekáča


Podľa jeho slov sa jedná o hec party priateľov , ktorá si ho doberal , že im nevenuje dostatok času a namiesto toho chodia za babami . Mladík preto dostal na výber , buď si nechá vytetovať Barbie na zadok alebo účtenku na ruku .

Zašiel si preto do vyhláseného salónu a svoj ​​trest prijal ako chlap . Až na to , že doma asi dostane na zadok , pretože akonáhle sa s tým pochválil na Facebooku , jeho matka to údajne nervovo nevydržala a skolabovala .

Hovorca nórskej pobočky McDonald ` odmieta , že by išlo o platenú reklamu , reťazec nemá s touto propagáciou nič spoločné .
Originálne darčeky, klasické darčeky, ale aj netradičné gadgets pre mužov, ženy aj deti. V prípade, že hľadáte originálne darčeky alebo gadgets za dobré ceny a vo vynikajúcej kvalite, tak je tu náš internetový obchod práve pre vás. Ponúkame netradičné darčeky a gadgets pre chvíle všedné i nevšedné. Nezáleží na tom, či je deň sviatočný či pracovný, s darčekmi od nás urobíte radosť každý deň. Chcete dať darček z lásky, k narodeninám, meninám, alebo len tak? Potom je tu pre vás www.darcekovy-raj.sk