Sex ako liek ! !

Čo je to vlastne sex? Je zdravý? Určite si prečítajte ako dokáže sex pomôcť !










1. Pomáha proti bolesti
Telo pri sexuálnom akte produkuje hormón endorfín . Ten má podobné účinky ako morfín , ktorý lekári používajú na tlmenie bolesti . Preto pri sexe zabudnete na boľavé zuby , alebo natiahnuté svaly .

2. Posilňuje imunitný systém
Sex dvakrát až trikrát za týždeň povzbudzuje imunitný systém , ktorý produkuje dvojnásobné množstvo prirodzených buniek » zabijakov « .

3. zlepšuje spánok
Pri sexe sa zvyšuje produkcia hormónu oxytocínu . Ten ordinujú lekári na liečbu nespavosti . Po dobrom sexe sa dobre zaspáva a aj spánok je hlbší .

4. zabíja stres
Po pohlavnom styku je človek odolnejší proti stresu a nervozite . Orgazmus zaberá lepšie ako najrôznejšie ukľudňujúce čaju a tabletky .

5. Udržuje zdravá ústa
Sex sa nezaobíde bez bozkov a bozkávanie stimuluje tvorbu slín . Tie čistí zuby a vytvárajú optimálne pH v ústach .

6. Chráni pred rakovinou
Milovanie dokáže znížiť riziko rakoviny prsníka u žien au mužov zase rakoviny prostaty . U tej je nebezpečenstvo nižšia dokonca o tretinu .

7. Prospieva močovému mechúru
Ľudia ani netušia , že pri milovaní si posilňujú panvové svaly . Kto sa často miluje , vyhne sa vďaka tomu vo vyššom veku problémom s močením .

8. poráža infekcie
Estrogén , ktorý pri sexe » vyrába « telo , chráni srdce a pomáha v boji s infekčnými chorobami , ako sú chrípka a nachladnutie .

9. lieči pleť
Pri milovaní sa zvyšuje tlak , tep letí nahor a krv prúdi aj tými najjemnejšími cievami . Pravidelný sex tak zlepšuje pleť a funguje aj ako prevencia proti celulitíde a kŕčovým žilám .

10. čistí telo
 Pri sexe sa zvyšuje prísun kyslíka a zlepšuje látková výmena . Vďaka tomu sa telo zbavuje odpadových látok .


Tak a dosť! Ďalší Slovenský objav no tentoraz AMERICKO-SLOVENSKY Raper ! Čo k tomu dodať? Pravdepodobne netreba vôbec nič. Po zhliadnutí klipu si každý urobí svoj názor. Ale osobne si myslím že je to odvaha nahrať také niečo! :D


Zo zábavy kruté bolesti a opletačky! Hoci Elizabeth Dickson (28) má tú česť pravidelne pózovať pre najznámejší pánsky magazín, priveľa sedliackeho rozumu jej príroda zrejme nenadelila. Známa playmate sa totiž nechala nahovoriť, aby svoj zadoček nastavila pre odpálenie golfovej loptičky.
.