Nechty si nestrihala 19 rokov!

Jej nechty dokopy merajú viac ako šesť metrov! Rástli jej neuveriteľných 19 rokov a vďaka nim je držiteľkou svetového rekordu!!
Extravagantná americká speváčka Chris Walton z Las Vegas má podľa Guinnessovej knihy rekordov najdlhšie nechty na svete. Nechty na ľavej ruke merajú celkom 3,09 metra, na pravej 2,92 metra. Chris si ich už 19 rokov starostlivo pestuje. Preto ju nazývajú "Nechtová vojvodkyňa".




"Mojím receptom na rast sú sladkosti a veľa trpezlivosti. Je síce hrozné udržať ich v čistote, ale musím sa o ne starať," hovorí.
Aj s touto dobrovoľnou prekážkou sa naučila úplne bežne fungovať. Riadi dokonca auto, a hoci jej nechty dosahujú až k pedálom, nemusí mať k vodičskému preukazu žiadne špeciálne povolenie.

Lakuje ich len zlatou farbou

Ako speváčka sa dokonca bežne sprevádza na piáne, čo je s takými nechtami obzvlášť umelecký kúsok. Inak v pohode hrá golf, líči sa a češe, ako normálna žena, varí a ako babička sa stará o svoje vnúčatá.
Nechty si vraj zásadne lakuje zlatou farbou. "Nikdy by som ich nelakovala na červeno alebo ružovo, pretože deti by si ich mohli pomýliť s cukríkmi a odhryznúť mi ich," žartuje.
Zvláda jednoducho čokoľvek, čo je obdivuhodné, keď si uvedomíte, že necht jej prstenníka je rovnako dlhý ako celá jej paža.
Chris Walton sa stala nechtovou rekordérkou vlastne len pred pár rokmi. Jej predchodkyňa Lee Redmond o svoju pýchu dlhú dohromady 8,53 metra prišla vo februári 2009 pri autonehode.