5 extrémne upravených ľudí + foto

Zdravím, tak teraz vám prinášam zoznam 5 extrémne upravených ľudí. Je to podla vás pekné? alebo naopak nechutné ? Jedno je samozrejme niektorým ľudom sa to musí určite páčiť inak by so svojim telom nespravili takéto veci. Je podľa vás normálne nehať si zdeformovať tvár alebo si nehať potetovať komplet celé telo? 
Či je alebo nieje títo ľudia s tým problém nemajú . Koniec koncom presvedčte sa sami. :) 
.
.samozrejme ak sa ti článok páči nezabudni zdielať :)


Dennis Avner: "Mačací muž"
Dennis Avner, tiež známy pod menom "Mačací muž" , podstúpil túto operáciu len z jedného dôvodu a to aby sa čo najviac podobal na šelmu z mačacej ríše - tigra. Úprava zahŕňala rozsiahle tetovania, podkožné implantáty, ktoré zaručili špeciálny tvar tváre a možnosť implantácie mačacích fúzov a špeciálne brúsenie zubov, aby vyzerali ako z mačacej papule.


Tom Leppard: Leopardí muž
Svojho času sa dostal do knihy rekordov ako najpotetovanejší muž na svete. Tom Leppard, ktorý má dnes 73 rokov, sa už roky stráni spoločnosti a na ozdobu svojho tela minul spolu 5 500 libier. Dlhé roky žil v maringotke na malom škótskom ostrovčeku blízko súostrovia Isle of Skye. Raz týždenne nasadol bývalý vojak do svojho kanoe a preplavil sa do najbližšej dedinky, aby si nakúpil jedlo a vyzdvihol dôchodok. V roku 2008 sa ale presťahoval do malého domčeka na hlavnom ostrove. "Už som príliš starý na taký spôsob života," povedal.


Eric Sprague: Pán Jašterica
Eric Sprague sa narodil v roku 1972, a bol jedným z prvých ľudí na svete, ktorí si nechali rozrezať jazyk podobne, ako to majú niektoré plazy. Podľa niektorých odborníkov sa práve on stal zodpovedným za to, že ho v tomto trende nasledovali na svete už stovky ľudí. Tento 37-ročný muž sa na plaza v ľudskom tele zmenil počas 700 hodín v tetovacom štúdiu, má implantovaných 5 teflónových plieškov pod každým obočím, zuby vybrúsené na ostré tesáky, rozrezaný jazyk a roztiahnuté ušné lalôčiky.


Horace Ridler: Zebria tvár
Profesionálny umelec a podľa slov iných tiež škaredý netvor menom Horace Ridler sa predstavoval tiež ako "Zebrí muž". Horace bol anglickým aristokratom, ktorý sa hneď po svojom návrate z frontov Prvej svetovej vojny dal na dráhu extroverta a podrobil tomu patrične i svoje telo. V neskoršom veku si začal lakovať nechty a nanášať na svoje pery rúž, začal sa predstavovať ako "Barbarská kráska". Extravagantné vystupovanie si udržal až do svojej smrti v roku 1969.



Paul Lawrence: "Enigma"
Už ste asi počuli o mužovi menom Enigma. Paul Lawrence sa preslávil celou puzzle skladačkou vytetovanou na jeho tele, okrem toho ho ľudia poznajú ako hltača nožov, prehĺta tekutiny všetkého druhu, či pchá si klince skrz nos. Inak je vraj aj výborný hudobník.


Čítaj Ďalej




.