Playmate nastavila zadoček na golfový odpal a čo sa stalo nikto nečakal! + video,foto


Zo zábavy kruté bolesti a opletačky! Hoci Elizabeth Dickson (28) má tú česť pravidelne pózovať pre najznámejší pánsky magazín, priveľa sedliackeho rozumu jej príroda zrejme nenadelila. Známa playmate sa totiž nechala nahovoriť, aby svoj zadoček nastavila pre odpálenie golfovej loptičky. A čo po odpale loptičky ? Niečo odstrašujúce na celej polovici pozadia a poriadne mastná žaloba!


Bolo jej to treba? Aj keď  modelky sú zvyknuté na fotenie a nakrúcanie videa v naozaj rôznych podmienkach, Elizabeth Dickson svoje rozhodnutie súvisiace s golfom trpko oľutovala. Po odpále loptičky sa jej na zadku urobila nechutná modrina! O ktorú sa  postaral Kevin Klein, ktorý pracuje ako moderátor v rádiu. Pri pokuse o odpálenie golfovej loptičky z Lizinho zadku totiž palica drsným spôsobom zachytila aj samotné tkanivo zadočku. Na koži sa tak neskôr vytvorila naozaj hrozivo vyzerajúca podliatina. Pozrite a posúďte sami. Dali by ste sa na také niečo nahovoriť aj vy?  

Elizabeth tak žaluje spoločnosť Playboy Enterprises o bolestné v hodnote rovného pol milióna dolárov. Súdny spor jej pritom zrejme pomôže vyhrať video zachytávajúce celý priebeh nešťastného odpalu.
Zaujímavosťou je, že Liz údajne ani netušila, že k odpalu loptičky vlastne dôjde. Malo ísť len o pózovanie s palicou priloženou k loptičke, no moderátor v danej situácii očividne neodolal. „Bolesť, utrpenie, úzkosť, obavy, náklady na ošetrenie a stratu zárobku,“ to všetko cituje žaloba v popise následkov. Niektoré z tých zdravotných sú údajne trvalé.

Čítaj Ďalej :