Herci z filmu Prci, Prci, Prcičky po 14 rokoch




Hoci nie každý bol americkou komédiou (American Pie)  Prci, prci, prcičky nadšený, malo to svoje pozitívum. Ak sa rodičia nechceli so svojimi ratolesťami v tínedžerskom veku rozprávať o sexe, stačilo im pustiť film. Ten je dodnes pre puberťákov akousi príručkou. Názvy ako napríklad : Jablkový koláč, MCPB a "Tehdy na hudobním táboře..." ktore sa používajú dodnes  sa stali doslova kultom. Tvorcovia sa tak rozhodli nakrútiť ešte tri pokračovania.  Od nakrútenia prvého filmu prešlo 14 rokov. Pozrite sa, ako sa zmenili jeho hlavní hrdinovia. 

Samozrejme nezabudni zdielať :)
 

JASON BIGGS AKO JIM LEVENSTEIN

S herectvom začal už ako päťročný. Debutoval v seriáli Drexell´s Class v roku 1992. Zahral si aj na Brodwayi a dokonca bol nominovaný na cenu Emmy za Najlepšieho mladého herca. Hoci si 35-ročný herec zahral v mnohých snímkach a momentálne ho skôr uvidíte na divadelných doskách, aj tak si ho každý spája s úlohou Jima, ktorý masturboval s jablkovým koláčom. Niekoľkokrát sa nechal počuť, že mu to prekáža. V roku 2008 sa zasnúbil s Jenny Mollen a ešte v ten istý rok sa aj vzali. Pred pár dňami sa im narodila dcérka. 

THOMAS IAN NICHOLAS AKO KEVIN MYERS


Ako je na prvý pohľad vidieť, Thomas má taliansky pôvod. Jeho mama Marla Nicholas sa živila tancom a brat Tim je DJ. Hudbou sa živí aj on sám. V roku 2008 vydal debutový album Without Warning. Okrem Prcičiek si zahral len v štyroch filmoch. 

TARA REID AKO VICKY LATHUMOVÁ

O 38-ročnej herečke sa hovorí najviac. Škoda len, že nie v súvislosti s účinkovaním vo filmoch. Tara v príliš mladom veku podľahla trendu plastických operácií. Okrem pŕs si nechala vylepšiť aj brucho. Operácia ale nedopadla najlepšie a dnes, aj napriek tomu, že nemá žiadne deti, vyzerá, akoby rodila každý rok. 

SEAN WILLIAM SCOTT AKO STEVE STIFLER

Tridsaťsedemročný herec dokonale stvárnil Stiffmastra. Šlo o jeho prvú hlavnú úlohu. Na herectvo sa totiž dal až po maturite. Okrem Prcičiek má za sebou účinkovanie v množstve filmov ako Road Trip, Evolúcia, Nepriestrelný mních, Vitajte v džungli, Telocvikár, Planéta 51 a málokto vie, že daboval Crasha vo všetkých štyroch častiach Doby ľadovej. 

EDDIE KAYE THOMAS AKO PAUL FINCH

Tridsaťtriročný herec má za sebou zrejme najbohatšiu hereckú kariéru. Hrať začal ako sedemročný a odvtedy sa zoznam seriálov a filmov, v ktorých účinkoval poriadne rozrástol. O jeho súkromí sa nevie veľa. Jeho najlepším priateľom je kolega z Prcičiek Chris Klein. 

MENA SUVARI AKO HEATHER

Tridsaťpäťročná hviezda sa zaoberá aj módou a tiež je hovorkyňou Circle of Friends, ktorá podporuje mladé ženy v odvykaní od fajčenia. Síce je známa aj z Prcičiek, ale zažiarila vďaka snímke Americká krása, vďaka ktorej bola nominovaná na cenu BAFTA za Najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Mena, ktorá má z otcovej strany estónske korene, začala ako 13-ročná s modelingom. O dva roky neskôr účinkovala v rôznych televíznych šou. 

ALYSON HANNIGAN AKO MICHELLE FLAHERTYOVÁ

Tridsaťdeväťročná Alyson v Prcičkách stvárnila dievča, ktoré nepatrilo medzi hviezdy strednej školy. Ako sa hovorí, tichá voda brehy myje a z Michelle sa nakoniec vykľula sexuálna dračica. Fanúšikovia si ju však nespájajú len s Prcičkami. Zažiarila tiež v seriálu Buffy, premožiteľka upírov a posledné roky ako Lily Aldrin v Ako som spoznal tvoju mamu. Od roku 2003 je vydatá za Alexisa Denisofa, s ktorým má dve deti.

SHANNON ELIZABETH AKO NADIA

Do Nadii z Prcičiek boli zaľúbení takmer všetci tínedžeri. Bodaj by nie, keď sa ukázala vo filme nahá. Veru, bolo sa na čo pozerať. To platí aj dnes. Hoci má Shannon Elizabeth 40 rokov, vyzerá vynikajúco. Od Prcičiek však svoj talent naplno neukázala. Vedľajšie úlohy v komédiách či hororoch sa jej stali osudnými. Nevyniká na plátne, ale v pokeri vás jednoznačne porazí. Označujú ju za jednu z najlepších celebrít hrajúcich poker. V roku 2006 porazila v turnaji 83 celebrít a profesionálnych hráčov. Venuje sa tiež záchrane zvierat. S bývalým manželom založili organizáciu Animal Avengers. 

Čítaj Ďalej :


.