Moderátorka ukazuje ako "FAJČÍ" !!

Ako sa narába s prístrojom na vábenie moriakov? Ak neviete tak americká moderátorka vám ukáže ako sa to určite robiť nemá! Nástroj ktorý sa ma stláčať moderátorka začala doslovne "fajčiť" !!!

Eminem má konkurenciu! + video

Eminem má konkurenciu a nie hocijakú S. Kardynal repuje jeho pesničky a má veľký úspech . Pustite si video a uvidíte sami. 
Myslím si že počet zhliadnutí hovorí za všetko. 

5 Šokujúcich momentov Miley Cyrus na Javisku ! ! + Video

Miley Cyrus vie čo robiť na stage ! Ale je to v rámci slušnosti? Je to možné? Čo sa stalo s tou milou Miley so serialu Hannah Montana ? Namiesto pekného úsmevu roztiahnuté nohy !!

Ako zničiť Lambo Aventador + video


Preteky za dňa? Niéé, to neboli preteky. To bol len šprint od semaforu k semaforu a dopadol zle

Petícia za zrušenie registračnej dane za vozidlo

 Petícia za zrušenie nezmyselnej dane.novela zákona č. 145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch v znení neskorších predpisov

Najdlhšie vlasy na svete: Asha má hrivu dlhú 6,5 metra!

47-ročná Asha z Clermontu na Floride je v tomto smere určite rekordmankou. Jej vlasy sú dlhé 6 a pol metra a vážia neuveriteľných 4,5 kilogramu. Aj napriek značným problémom a komplikáciám, ktoré jej dlhá hriva spôsobuje, Asha nožničky nechce ani vidieť.

HOROSKOP 2k14






Prečítajte si u nás horoskop na rok 2014 , ktorý nájdete v hornom menu pod názvom HOROSKOP 2k14 , alebo kliknite sem na odkaz ! :) 

Ako vyzerali pred a po užití drog? Niečo hrozné!!

Tieto desivé zábery zobrazujú užívateľa heroínu, kokaínu, oxykodónu a metamfetamínu v rôznych 
štádiách závislosti. Kým z "pred" fotografií na vás zazerajú zdravie a relatívne
 šťastní ľudia, "po" zábery ukazujú tie isté tváre ale akoby boli minimálne o 40 rokov starší !! 

T. TATAR v REPRE na MS 2014 ( hokej )

Red Wings za posledných 22 rokov nechýbali v play off ani raz. O tom, kto vo Východnej konferencii obsadí dve miesta zaručujúce účasť v nadstavbovej časti, sa rozhodne medzi Detroitom, Washingtonom, Torontom a Columbusom.

DUCH v obchode ! Dá sa to nejako vysvetliť ?

V jednej americkej predajni sa dejú podivné veci. Nedávno z ničoho nič vzlietla sklenená nádoba, ktorá bola na pulte, a spadla na zem. V miestnosti pritom v tej chvíli nikto nebol a ani nebolo otvorené okno, takže nemohol vzniknúť prievan, píše Daily Mail.

Happy Fico a Nahé ženy + Video

         Happy Fico a nahé ženské na pláži v USA samozrejme pozrite video ! 

Slovensko-Americky raper ! Toto tu ešte nebolo! ( 2. časť )

Tak a sme tu opäť!! Je to vôbec možné ? Takéto sebavedomie?  povedzte mi prečo? Je to hanba alebo macherstvo? Čo poviete na jeho prejav v aute ? " Dokázal som to " Čo vlastne dokázal ?! ...

Je toto nejblbější kerka na svete ? Mladý Nór si nechal na ruku vytetovať účtenku od McDonald


Je to zaplatená reklama ? Virál ? Stávka ? ....

Osemnásťročný Nór Stian Ytterdahl sa pochválil naozaj netradičným tetovaním , o ktorom sa teraz celý internet prie, či je to nejblbější kerka na svet a čo to má , preboha , znamenať . Mladík si totiž nechal na ruku vytetovať svoju účtenku z  Mekáča

Aj takto vyzerá ANTIKAMPAŇ FICO !!



No comment ! Video hovorí za všetko !! :)
 


Ideme voliť KISKU ?






Neúspešný uchádzač o post hlavy štátu Milan Kňažko bude v druhom kole prezidentských volieb voliť Andreja Kisku. Uviedol to vo vyhlásení, ktoré poskytol médiám. "Nie je treba pochybovať o tom, že znovu ide o veľa," tvrdí.

Slovensko-Americky raper ! Toto tu ešte nebolo!



Tak a dosť! Ďalší Slovenský objav no tentoraz AMERICKO-SLOVENSKY Raper ! 

Playmate nastavila zadoček na golfový odpal a čo sa stalo nikto nečakal! + video,foto


Zo zábavy kruté bolesti a opletačky! Hoci Elizabeth Dickson (28) má tú česť pravidelne pózovať pre najznámejší pánsky magazín, priveľa sedliackeho rozumu jej príroda zrejme nenadelila. Známa playmate sa totiž nechala nahovoriť, aby svoj zadoček nastavila pre odpálenie golfovej loptičky. A čo po odpale loptičky ? Niečo odstrašujúce na celej polovici pozadia a poriadne mastná žaloba!

Kristína z Prievidze je závislá od Fica



Jej rovesníci sa zabávajú na diskotékach a obdivujú hercov a spevákov. Kristína Králiková (17) z Prievidze sleduje politické relácie v televízii a jej idolom je premiér Robert Fico. Sníva o tom, ako jej raz politik podá ruku a stane sa jej straníckym šéfom.

Herci z filmu Prci, Prci, Prcičky po 14 rokoch




Hoci nie každý bol americkou komédiou (American Pie)  Prci, prci, prcičky nadšený, malo to svoje pozitívum. Ak sa rodičia nechceli so svojimi ratolesťami v tínedžerskom veku rozprávať o sexe, stačilo im pustiť film. Ten je dodnes pre puberťákov akousi príručkou. Názvy ako napríklad : Jablkový koláč, MCPB a "Tehdy na hudobním táboře..." ktore sa používajú dodnes  sa stali doslova kultom. Tvorcovia sa tak rozhodli nakrútiť ešte tri pokračovania.  Od nakrútenia prvého filmu prešlo 14 rokov. Pozrite sa, ako sa zmenili jeho hlavní hrdinovia. 

5 extrémne upravených ľudí + foto

Zdravím, tak teraz vám prinášam zoznam 5 extrémne upravených ľudí. Je to podla vás pekné? alebo naopak nechutné ? Jedno je samozrejme niektorým ľudom sa to musí určite páčiť inak by so svojim telom nespravili takéto veci. Je podľa vás normálne nehať si zdeformovať tvár alebo si nehať potetovať komplet celé telo? 
Či je alebo nieje títo ľudia s tým problém nemajú . Koniec koncom presvedčte sa sami. :) 

Nová slovenska zoznamka ?


Chceš si nájsť partnera/partnerku a nedarí sa ? Na slovensku vzniklá nová , takzvaná inkognito chat zoznamka. Samozrejme nieje to len taka hocijaká. Je úplne bez registrácie a ďalších zbytočných vypisovaní prezývky a pod. takže nevieš s kým si píšeš. Samozrejme pri hľadaní partnera/partnerky môžeš zvoliť inkognito chat alebo máš na výber aj video chat . Je to najväčší náhodný slovenský chat ktorý tu kedy bol. A na záver vám len prajem príjemné chat-ovanie a kopu nových priateľských a poprípade aj krajších vzťahov !  www.inkognito.sk

Miley Cyrus odštartovala turné. Pozrite si, ako sa pretŕča na pódiu! (video)

Miley Cyrus odhodila všetky zábrany a svojim fanúšikom naplno ukazalá svoj súčasný imidž. Turné k albumu Bangerz, ktoré odštartovalo koncom minulého týždňa, je  plné roztiahnutých nôh, vyplazených jazykov a dotykov v rozkroku. + video na konci článku ! 

Mega lego stavby (foto)

Radi ste stavali vecičky z lego stavebnice ? Asi každý sme ako deti mali doma túto stavebnicu. No pre niektorých sa to stála závislosť a nevedia s tým prestať doteraz. No však namiesto používania a budovania podla návodov priložených v baleniach, niektorý začali viac experimentovať a z malých stavieb vznikli ozrutné a dokonalo sa podobajúce stavby.  

Ako vystrašiť priateľku? (video)

Máte aj vy sem tam nervy na partnerku? To je asi samozrejme v každom vzťahu. Vzťah bez občasného pohádania  asi ani nieje vzťah, ale ako to riešite vy? Lebo títo chlapci sa s tým určite nemaznali veď pozrite si video a posúďte sami.

Výsledky Volieb! Druhé kolo R.FICO Vs. A.Kiska







 Takže prvé kolo dopadlo pravdepodobne tak ako každý očakával. Druhe kolo pre A.Kisku (na pravo) ? alebo R.Fica (na ľavo) ?

Seriál PRIATELIA a herci po 15 rokoch. Zmenili sa a čo robia?

Prednedávnom sme vám ukázali Krok za krokom po 15 rokoch  a teraz tu máme najznámejši serial PRIATELIA ktorý sa stali najpopulárnejším seriálom sveta a ovládol celý svet. V rôznych kútoch sveta sa tento seriál vysielal od roku 1994 desať rokov, počas ktorých vznikali nové série a ich reprízy sa vysielajú dodnes. Partia šiestich kamarátov spolu prežívala všetky situácie života, od tých najväčších trapasov až po peripetie v láske. Dnes sa spoločne pozrieme sa na to, ako sa herci zmenili od konca nakrúcania populárneho sitkomu a čo momentálne robia.

Kňažko prezidentom? Čo vy na to?

Kňažko Povedal  v prezidentskej predvolebnej diskusii v Tv, kde sa stretol s Ficom, Andrejom Kiskom, Radoslavom Procházkom a Pavlom Hrušovským.......

Pozor ! Nová Rumunska mafia kradne mladé dievčatá na SK

UPOZORNENIE ! ! !
Preposielam . . . .
Čaute, presne toto mi včera Marek rozprával, že sa to deje a niektorí jeho "kámoši" už poznajú aj pár prípadov.

Miley masturbuje v najnovšom videoklipe!

Zatiaľ čo v poslednom klipe k pesničke Wrecking ball šokovala Miley  nezmyselným olizovanim búracieho Kladivá a nahou jazdou na demolačnej guľe, sa rozhodla speváčka zájsť ešte o Kúsok ďalej. K masturbácii.
Veď napokon posúďte sami a spravte si vlastný názor :)

10 Najčastejších príčin úmrtí!

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) zozbierala všetky dostupné informácie a údaje od roku 2000 až 2011 a zostavila rebríček najčastejších príčin úmrtí vo svete za posledné obdobie. Pozrite, ktoré zdravotné problémy a choroby dnes zabíjajú ľudí najviac.

V Plechovke našiel mŕtvu myš! ( video)

 Vo videu vidíte muža vyhlasovať , že našiel mŕtvu myš vo svojej plechovke Monster energy drinku . Avšak je to len čiastočná pravda . Pán Vitaliy Sulzhik , 19 ročný muž z Federal Way, Washington , oznámil , že našiel mŕtvu myš na dne svojho Monster Energy drinku .

Krok za krokom po 15 rokoch?

Tento seriál si asi pamätáme všetci, osudy tejto rodinky nás sprevádzali niekoľko rokov. Každý z nás si medzi nimi našiel svojho obľúbeného hrdinu a istotne i niekoho, kto mu pripomínal kúsok vlastného života alebo povahy. Práve tento kľúč, ktorý spájal rôzne charaktery, bol tak úspešný a razom sa stal blízky širokému spektru divákov. Od poslednej klapky však už ubehlo dosť veľa času a aj samotní herci mali dosť priestoru na to, aby zo seba zotreli nálepky podľa postáv tohto seriálu a rozbehli nové kariéry a ako dopadli? Ved si prečítajte!  ( pre zväčšenie klikni na foto) 

70 ročný kulturista ( video )

Tak čo poviete ? 70 ročný kulturista? Je to možné? Ja si myslím že áno treba len.... a už nepoviem nič radšej si pozrite video aj zo slovenskými titulkami :) a potom si povedzte ´´je to možne?´´ Určite áno!

Mestá duchov: 5 najzaujímavejších opustených miest

O niektorých miestach sa hovorí, že sú rozprávkovo krásne. O niektorých, že je to miesto duchov. Prichystal som pre vás 5 najzaujímavejších opustených miest na svete ktoré si môžte pozrieť na obrázkoch a prečítať čo sa stalo. 
Ktoré miesto by ste chceli navštíviť? Ja určite Yashima ( Japonsko ) ale určite aj najznámejšie Pripjať !

Je to možné? RollGolf ? Gúlacie auto?



Holanďania majú určite zmysel pre humor. Zostrojiť roll golf? Dobrý nápad ! Na slovenské cesty akurát . Pozrite si video a posúďte sami .






Moderátor Sajfa Ficovi: Máte hlavu ako kýbeľ!

Moderátor Fun rádia Martin "Sajfa" Cifra je známy svojou úprimnosťou, otvorenosťou a svojským humorom. V pripravovanej relácii sa chystá vyspovedať všetkých prezidentských kandidátov.
Pozrite sa a posúďte sami ! :) Sajfa Vs R. Fico ..

10 rád ako schudnúť :)

Ak sa chcete dozvedieť, ako schudnúť, potom ste tu správne. Zhromaždili sme pre vás rady, ako schudnúť zdravým spôsobom, bez toho aby ste sa uchyľovali k nezdravému stravovaniu, alebo užívali rôzne produktové výstrelky na chudnutie. :)



Medzinárodný deň žien! Prajeme Všetko naj :)

Nápad oslavovať Medzinárodný deň žien vznikol na Medzinárodnej ženskej konferencii v roku 1910, ktorá sa konala v Kodani. Ako dátum tohto sviatku určili 8. marec na počesť veľkého štrajku 40 000 newyorkských krajčírok z textilných tovární, ktorý sa konal v roku 1908. Tieto bojovali za zrušenie desaťhodinového pracovného času, proti nízkym mzdám a zlým pracovným podmienkam.


Škoda Vision C detailne !

Než sa však pozrieme do kabíny , znovu sa pozrime na exteriér . Počas slávnostnej premiéry Škoda zmienila celý rad skôr neznámych detailov . Vieme tak , že ona výrazná bočná línia bola pomenovaná Tornádo a tvar zadného bočného okna dizajnéri Škody označili ako plutva . Prvýkrát bol pritom tento prvok predstavený na Octaviu tretej generácie . Celková silueta vozidla má evokovať rýchlosť , dynamický dojem majú umocniť bezrámové dvere .

Nechty si nestrihala 19 rokov!

Jej nechty dokopy merajú viac ako šesť metrov! Rástli jej neuveriteľných 19 rokov a vďaka nim je držiteľkou svetového rekordu!!
Extravagantná americká speváčka Chris Walton z Las Vegas má podľa Guinnessovej knihy rekordov najdlhšie nechty na svete. Nechty na ľavej ruke merajú celkom 3,09 metra, na pravej 2,92 metra. Chris si ich už 19 rokov starostlivo pestuje. Preto ju nazývajú "Nechtová vojvodkyňa".

Video: Najväčšie číro na svete

Japonský módny dizajnér Kazuhiro Watanabe je aktuálnym držiteľom svetového rekordu za najväčšie číro. Účes vysoký jeden meter a 13 centimentrov ho stál síce veľa námahy, ale o to radšej sa ním pochválil pred celým svetom .... čitaj dalej...